Fredag, april 20, 2018
   
Text Size

FIONIA Folk Bigband

Fionia orkesterFionia logoFIONIA Folk Bigband er Danmarks første, bedste, ældste, største og mest velspillende Folkemusik-bigband (hvis vi selv skal sige det).

Det fynske band er etableret i 1991 og består af ca. 25 engagerede musikere, der mestrer alle spillets facetter (sang, trut, stryg, træk, slag, dur og mol). FIONIA består primært af violiner, tværfløjter, klarinetter, saxofoner, harmonikaer, trommer, bas og el-guitar, men andre instrumenter kan også forekomme i orkesterets arrangementer.

Repertoiret er en skønsom blanding af traditionelle spillemandsmelodier og nykomponeret folke­musik. Alle melodier er fyldigt arrangerede for orkesterets besætning, og FIONIA er således et af mange eksempler på hvordan dansk folkemusik stadig udvikler sig og inspireres af tidens andre musikformer.
Elisabeth Dichmann har den betroede post som cheftræner, og det topmotiverede hold spiller med glæde, humor og entusiasme en succesfuld og underholdende kombination af internationalt inspireret og dansk funderet folkemusik.

Vores målsætning er: At spille folkemusik bedst muligt og under glade former.

FIONIA har gennem årene spillet på: Skagen Festival, Odense Folk Festi­val, Vestjysk Visefestival i Tarm, Strib Vinterfestival, Højbystævnet på Fyn og Tanz & Musik Festi­val i Berlin.

Gæster lige nu

Vi har 36 gæster online
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterI dag236
mod_vvisit_counterI går392
mod_vvisit_counterDenne uge2191
mod_vvisit_counterSidste uge4732
mod_vvisit_counterDenne måned12740
mod_vvisit_counterSidste måned14747
mod_vvisit_counterAlle dage771034

Vi har: 9 gæster online
0: 54.161.45.156
 , 
I dag: Apr 20, 2018

Videbæk Harmonikaklubs officielle hjemmeside pr. oktober 2010

Copyright © 2018 Videbæk Harmonikaklub. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU/GPL licens.